Здрастуйте наші друзі та помічники.
Ксюше вже 15 років.. за плечима величезна кількість курсів реабілітації. Здавалося б, що в якийсь момент ми досягли вже більших результатів і можна спокійно зітхнути, але на жаль проти природи не підеш... стрімке зростання далося взнаки черговим погіршенням постави (сколіоз 1 ступеня), через неправильну роботу м'язів суглоби теж поводяться неправильно... Але ми з Ксюшею не звикли здаватися і завжди намагаємось всім неприємностям посміхатись у відповідь і не переставати боротися, боротися і ще раз боротися. Все, що залежить від нас, ми це робимо, але для того, щоб пройти черговий дорогий курс реабілітації, нашій сім'ї потрібна фінансова підтримка, тому вкотре звертаюся за допомогою для моєї донечки. Але не закривши борги, ми не можемо відкривати новий збір, але й у боргах потонути теж не варіант, ми просто не виберемося з цієї ями! Курс реабілітації заплановано на 19 жовтня. МИ ДУЖЕ ПРОСИМО ВАШОЇ ДОПОМОГИ І ПІДТРИМКИ!!!
Є й хороша новина, я у понеділок забрала документи на переоформлення інвалідності. Пройшли ЛКК та 2 вересня на прийом до невролога до дитячої обласної лікарні.
З Ксюшенькою продовжуємо робити зарядку, сьогодні додали дві вправи: лежачи на животі спиратися на витягнуті руки і лежачи на животі спиратися на лікті. На ліктях стояти у Ксюші виходить гірше, тож тренуватимемося. І сьогодні збільшили кількість разів присідань, вже робимо 60, нахили вона робить 100 разів з обтяжувачами на руках, на кожній руці по 1 кг, піднімання тулуба - 70 разів, утримує голову лежачи на спині 20 хв, стоїть самостійно по прибл. від 3 до 7 хв, встає біля стінки та встає без опори та підтримки. Це все не легкі вправи, але Ксюша дуже старається і робить щоразу все краще. А нахили з обтяжувачами Ксюші важко робити, аж хрумтять кісточки, але вона робить. Я дуже пишаюся своєю дівчинкою за її завзятість і працьовитість, вона у мене розумничка! Вона йде до своєї мети - НАВЧИТИСЯ ХОДИТИ!
Надходження на картку Монобанку:
45 грн Іщенко Андрій
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 33 125 грн
Реквізити для допомоги:
Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023
![]()

Социальные закладки